Bruce

Omschrijving

Bruce heet deze knappe kruising herder van 1,5 jaar. Bruce is naar de opvang gebracht omdat zijn baasje wegens een bijtincident angstig is voor hem. de hond niet meer vertrouwd.

Bruce is een actieve en energieke herder die genoeg beweging nodig heeft. Hij luisterd goed en kent de basiscommando’s. Hij vind het heerlijk om te spelen met een bal of een trektouw. Wel kan hij van enthousiasme soms wel eens opspringen tijdens het wandelen.  Volgens zijn baasje zou hij goed reageren naar andere (sociale) honden en kan hij goed een aantal uurtjes alleen zijn. Ook is hij gewend aan een bench.

De bijtincidenten bij zijn vorige baasje hadden allemaal te maken met eten. Hij heeft het niet graag dat iemand zijn eten, botje of lekkers afneemt tijdens het eten. Of dat iemand te dicht in de buurt komt van zijn eten of bot. 

We zijn voor Bruce op zoeken naar ervaren herderliefhebbers die snappen waar dit gedrag vandaan komt en hoe je hiermee om moet gaan. Actieve baasjes  met een tuin en zonder kinderen.ben je op zoek naar een leuke, energieke hond en lijkt Bruce je een goeie match? Stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht