Pepper

Omschrijving

Pepper is een Amerikaanse Staffordshire van bijna 8 jaar. Hij heeft nogal wat pech in zijn leven tot nu toe. Hij is in de opvang terecht gekomen, gevonden, vastgebonden aan een vrachtwagen. Een eigenaar heeft zich helaas niet meer voor hem gemeld.

Pepper is hier in de opvang vriendelijk naar mensen en gaat graag mee wandelen. Tijdens het wandelen loopt hij goed aan de riem en heeft hij plezier als hij in het bos is. Hij reageert niet echt naar andere honden tijdens het wandelen als deze ook niet op hem reageren. Lekker overal snuffelen en zoekspelletjes doen vindt hij leuk. Ook houdt Pepper van spelen op de speelweide. Hij brengt een speeltje ook terug en ruilt het voor een koekje of een ander speeltje. Hij kent een aantal basiscommando's en luistert redelijk goed, zeker als hij weet dat hij er iets voor krijgt. Pepper houdt niet van dwang of een harde aanpak.

We zijn voor hem op zoek naar mensen met ervaring met het ras, zonder kinderen of andere huisdieren. Ben je op zoek naar een lieve kameraad en kun je hem geven wat hij nodig heeft stuur dan zeker een mail. 

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. We verzoeken je daarom om een mail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele kennismakingsafspraak te maken. Bedankt voor je begrip!

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht