Doc

Omschrijving

Energiek, vrolijk en blij ei!

Doc is een vrolijke, blije jonge Staffordshire terrier van ongeveer 1 jaar oud. Hij is als vondeling in de opvang terecht gekomen en is nu op zoek naar een gouden mandje.

Jammer genoeg weten we weinig van zijn achtergrond en wat hij meegemaakt heeft. Wat we wel merken aan Doc is dat hij waarschijnlijk (nog) niet veel geleerd heeft. Dit betekent dat we een nieuw baasje zoeken die graag met hem aan de slag wil en het als een uitdaging ziet om Doc om te toveren in een goed luisterende hond. Het zal zeker een uitdaging zijn aangezien hij nu ook wel een beetje in de puberteit zit en het soms lijkt alsof hij niet goed hoort ;)   Maar gelukkig is Doc wel gevoelig voor koekjes en lekkere stukjes worst. Ook is hij gek op spelen dus er zijn in ieder geval al genoeg motivatiemiddelen om hem nog dingen te leren.

Verder is Doc een vriendelijke, en vooral energieke hond die houdt van wandelen en spelen en van bewegen. Hij is altijd vrolijk als hij mensen ziet en houdt van geaaid worden en van aandacht. We zien hier in de opvang wel dat hij tijdens het wandelen reageert op andere honden. Hij gaat dan blaffen en trekken aan de lijn. Ook tijdens een kennismaking met een andere hond op de speelweide raakt hij erg opgewonden en reageert hij niet echt vriendelijk. Dit kan natuurlijk met de omgeving te maken hebben maar we denken niet dat Doc heel goed gesocialiseerd is met andere honden. 

We zijn voor Doc op zoeken naar mensen met ervaring met honden die genoeg tijd hebben om met hem aan de slag te gaan. Denk je dat Doc een ideale match kan zijn, stuur dan een mail naar limburg@dierenebscherming.nl en we nemen contact met je op.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht