Boefje

Omschrijving

Boefje is een leuk, vriendelijk, aanhankelijk Chihuahua reutje van 2,5 jaar. Hij is samen met zijn broertje Batje naar de opvang gebracht omdat hun eigenaar te weinig tijd voor ze had. Batje heeft inmiddels al een goed huisje gevonden. 

Hij kan in het begin nog wel verlegen en terughoudend zijn naar mensen die hij niet kent. Ook is hij hier in de opvang helemaal niet op zijn gemak en heeft hij veel last van stress. Eenmaal uit de opvang zie je zijn staartje langzaam omhoog gaan en wordt hij vrolijker.  Hij kan soms wel eens blaffen naar mensen die hij niet kent en hem te snel benaderen. Als hij in de gaten heeft dat het veilig is dan ontspant hij en komt hij ook al voorzichtig naar je toe voor een aai of een koekje. Hier in de opvang zien we wel dat hij wandelen leuk vindt en loopt hij goed aan de lijn. Wel kan hij uitvallen naar honden die hij tijdens het wandelen tegenkomt.

Boefje is helaas na plaatsing van een aantal weken weer teruggebracht nadat bleek dat hij epileptie heeft. We zijn dus op zoek naar mensen die hem ondanks zijn ziekte een warm mandje willen bieden. 

Bij zijn vorige baasjes leefde hij samen met nog 3 Chihuahua's en een kind van 12. Hier kon hij goed mee overweg. We zijn voor hem op zoek naar een baasje met genoeg tijd. Die hem de tijd geeft om in zijn eigen tempo opnieuw te wennen. Ben je op zoek naar een leuk, lief, aanhankelijk hondje en lijkt Boefje je een ideale match? stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl en komen kennismaken met deze lieverd. 

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. We verzoeken je daarom om een mail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele kennismakingsafspraak te maken. Bedankt voor je begrip!

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht