Astrid

Omschrijving

Astrid is een prachtige herderdame van bijna 9 jaar oud die ontzettend veel pech in haar leven heeft gehad.

Haar eerste baas heeft haar afgestaan omdat hij wegens werkverandering meer dan 10-12 uur per dag moest werken en Astrid dan té veel alleen zat. Hij vond dit ontzettend zielig voor Astrid en ze verdiende beter, zeker op haar seniorenleeftijd.

Er was een thuis gevonden maar helaas was de klik er niet met de baas en daardoor is ze in het asiel gekomen.

Het is een slimme, actieve en leergierige dame maar helaas een dame die veel stress ervaart in het asiel. Ze vindt het vreselijk om in een kennel te zitten en zit dus ook in de knuffelkamer van het asiel wat haar al iets meer rust biedt. Echter niet genoeg en ze zoekt dan ook dringend een nieuw thuis :(.

Ze is een dame die veel liefde te geven heeft en geniet van heerlijke wandelingen. Het is wel een echte Mechelse Herder vol energie die graag werkt voor de baas. Ze is erg slim maar als ze teveel prikkels krijgt wordt ze erg opgewonden.
Ze is goed opgevoed en ze vind apporteren helemaal leuk. Ze kan veel leren en wil dit ook.

Er is nog geen echte kennismaking geweest met een andere hond maar ze kan ook prima alleen blijven. Dit is ze ook haar hele leven gewend geweest. Alleen met haar baas.

De echter herderliefhebber zal zeker verliefd op haar worden!

We zoeken mensen met hondenervaring die Astrid willen geven wat ze nodig heeft. Een warm thuis bij een baas die begrijp dat ze zeker even de tijd nodig heeft om te wennen.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. We verzoeken je daarom om een mail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele kennismakingsafspraak te maken. Bedankt voor je begrip!

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht