Jake

Omschrijving

Lieverd zoekt baasje waar hij overal mee naartoe mag

Jake is een vrolijke grote windhond van 3,5 jaar oud geschat. Hij is gevonden op straat en niet opgehaald door de eigenaar.

Het is een hele lieve, zachte hond die graag aandacht krijgt en bij je in de buurt is. Hij vind het geweldig om balletjes te apporteren en legt deze in je schoot als hij ze terugbrengt. Hij wandelt graag en kan ook al met een aantal honden samen wandelen. Hij loopt netjes aan de lijn, trekt niet en let goed op zijn baas. Hij loopt hier in de opvang aan een lange lijn waardoor hij de ruimte heeft om lekker te snuffelen. 

Jake is een heel intelligente hond en wordt ook graag mentaal uitgedaagd, in de opvang krijgt hij dagelijks zijn voer in een puzzeltje en we merken dat hij deze heel goed op kan lossen! Hij heeft al veel geleerd hier in de opvang en kent zijn basiscommando's al heel goed. Zeker als hij weet dat hij een koekje krijgt. Ook hier in Jake helemaal dol op, op koekjes! 

Verder heeft hij al kennisgemaakt met een klein reutje Larry in de opvang en dit ging prima. Alleen eten deelt hij niet graag. 

Jake is op zoek naar iemand die veel thuis is. Hij zal het alleen zijn namelijk nog langzaam leren en dit kan het beste heel langzaam worden opgebouwt.   

Ben je op zoek naar een gezellig kameraad? Een actieve hond om gezellige wandelingen mee te maken? Kom dan eens kennismaken met deze knapperd.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar Jake te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een e-mail naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je/jullie op.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht