Moon

Omschrijving

Moon is een lieve, actieve, blije dame die gevonden is op straat. Een eigenaar hebben we niet gezien.

We zoeken dus een nieuw passend thuis voor deze dame. Vermoedelijk is het een kruising Shar Pei, maar waarmee precies... dat weten we niet. Vanwege haar temperament is deze jonge dame is op zoek naar een baasje met hondenervaring.

Ze is een ontzettende knuffelkont, het liefst zit ze de hele dag dicht bij je. Spelen is ze dol op, vooral speeltjes dat lekker heen en weer slingeren.

Wandelen is wel een dingetje bij haar... ze valt namelijk uit naar andere honden, mensen en andere dingen die ze ziet en haar veel prikkels geven. Wandelen zonder trekken aan de lijn moet ze nog leren. Zodra de prikkels uit het zicht zijn en je loopt met haar in het bos dan wordt ze rustiger en loopt ze redelijk goed aan de riem.

Binnen is Moon een hele andere hond. Op kantoor komt ze heerlijk bij je liggen en is dan gewoon rustig en gaat slapen.

We zijn op zoek naar rustige maar actieve mensen die met Moon aan de slag willen gaan door middel van trainingen. Die haar de rust en duidelijkheid kunnen geven die ze zo hard nodig heeft. Dit moeten wel mensen zijn met ervaring met overactieve honden en niet snel terugschrikken van een drukke hond. Aan het wandelen moet echt gewerkt worden, dus mensen met een tuin is wel een aanrader.

Moon is niet geschikt voor een flat of een appartement.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar Moon te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en het dier een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een e-mail naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je/jullie op.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht