Woemie *REACTIESTOP*

Omschrijving

Woemie heet deze knappe boomer van net 1 jaar. Hij is naar de opvang gebracht omdat hij zijn baasje een aantal keer gebeten heeft. De reden van dit bijtgedrag is niet helemaal duidelijk want volgens zijn baasje gebeurde dit vooral wanneer hij iets van de grond wilde op rapen. 

Woemie is hier in de opvang een heel leuk, vriendelijke hondje. Hij gaat heel graag mee wandelen en is vriendelijk naar de meeste andere hondjes. Hij is blij als hij mensen ziet en wordt graag geaaid. Hij is wel pas een week hier en hier heeft hij nog geen bijtgedrag laten zien. Bij zijn vorige baasjes is hij altijd goed verzorgt en ging hij 4x per jaar naar de trimmer om die mooie vacht bij te houden. Bij de trimmer was Woemie ook altijd heel lief en liet hij zich goed knippen.  Woemie wandelt hier in de opvang altijd samen met nog twee andere kleine hondjes en dit lijkt hij wel leuk te vinden. Woemie is nog een jong hondje en kan zeker nog van alles leren, een cursus zou daarom leuk zijn voor hem en zijn nieuwe baasje.
Om aan zijn agressieprobleem te werken (als iemand iets oppakt vd grond) zal begeleiding van een gedragstherapeut nodig zijn.

We zoeken voor Woemie mensen met hondenervaring, zonder kinderen, kleinkinderen (die vaak over de vloer komen) of andere huisdieren. Omdat we niet weten waar het bijtgedrag vandaan komt zoeken we mensen die Woemie rustig de tijd geven om aan een nieuwe situatie te wennen en met hem aan de slag gaan met hulp van een gedragsdeskundige voor zijn bijtgedrag. Denk jij dat Woemie wel bij je past en kun je hem geven wat hij nodig heeft? stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht