Guido (binnenkat)

Omschrijving

Prachtkerel zoekt geduldig en lief baasje!

Guido is een kater die afkomstig is uit een huis met nog zeven andere katten. Hier moesten ze weg wegens een dreigende uithuiszetting door de woningbouw.

Het is een 5-jarige kater die nog een beetje verlegen is in het begin. Maar als die je eenmaal kent kruipt die ook graag op schoot om geknuffeld te worden. Hij is zo dol op mensen dat hij zelfs kopjes langs je hoofd geeft, zo lief vind hij je dan!

Guido is een 5-jarige kater die dol is aandacht. Hij kruipt graag lekker op schoot en word dolgraag geaaid door zijn baasjes. Hij kan goed met andere katten omgaan.

Hij hoeft niet naar buiten, is altijd binnen geweest.

Guido heeft helaas wel enkele medische problemen. Zo heeft hij blaasgruis waarvoor die zijn hele leven speciale brokken moet krijgen. Ook heeft Guido nierproblemen waarvoor die medicatie moet krijgen en ook een speciaal dieet. We kunnen helaas niet voorspellen wat de levensverwachting zal zijn voor Guido. Maar wel kunnen we voorspellen dat Guido een geweldige lieve kater zal zijn waar men nog veel plezier aan zal beleven!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij u eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met u op om een eventuele afspraak te maken. Dank voor uw begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak. 
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht