Jolientje (binnenkat) (gastgezin)

Omschrijving

Poesje met medische rugzak zoekt fijn thuis waar ze binnen mag blijven!

Ja, je hebt katten met pech. En katten met enorm veel pech in het leven. Ik ben nummer twee. Jolientje is mijn naam en ik ben gevonden op straat met een flinke wond op mijn oor.

Eerst dachten ze dat ik was aangereden, maar ik had heel veel kriebelbeestjes in mijn oor waardoor ik me heel veel krabte. Zo erg dat ik mijn oor helemaal open gekrabd had met mijn nagels :(. De jeuk ging maar niet weg! Gelukkig hebben ze me hier geholpen en zijn die kriebelbeestjes weg. Mijn oren zijn nu helemaal schoon! Geen last meer van, helemaal perfect!

Al snel viel de dierenartsen hier ook op dat ik moeilijk ademhaalde. Hiervoor word ik nu twee keer daags gepuft met een astmapopmpje. Dat laat ik wel goed toe, maar leuk vond ik het niet in het begin. Wel merk ik dat dat ademen een stuk beter gaat! Nu ik weet dat er niets erg gebeurd en ik daarna wat lekkers krijg laat ik het steeds meer toe.

Alsof dat niet genoeg is zie ik niet meer zo heel erg goed en ben ik doof. Ook heb ik last van mijn achterpoten, ik loop heel vreemd zeggen ze hier. Maar kan me prima voortbewegen! Al kopjesgevend langs alles wat ik zie kom ik naar je toe om te knuffelen. Ik krijg ook pijnmedicatie voor mijn achterpootjes, voor de zekerheid zeggen ze hier. Dat eet ik ook lekker op in wat voer. Deze tabletjes kosten ongeveer € 0,60 per dag en natuurlijk krijg je van mijn verzorgers wat mee voor de eerste tijd.
Ook krijg ik nu speciale brokjes van mobility, maar ik heb liever lekker vlees. Dus heel veel brokjes eet ik niet, met een zak doe ik dus een hele tijd.

Binnen blijven is voor mij geen probleem, en als je fulltime werkt? Ook geen punt! Dan ga ik lekker snurken in mijn mandje. Ik vind dat allemaal prima hoor!

Ik ben dus een dame met een medisch rugzakje, maar heb jou nog ontzettend veel liefde te geven!
Ik hou niet van andere katten, daar maak ik ruzie mee.

Kom jij me vlug adopteren zodat we samen nog gelukkig worden?

Ik woon sinds kort in een gastgezin waar ik het ook heel erg naar mijn zin heb. Je kan me daar komen bezoeken als je interesse in me hebt om te kijken of er een klik is :)


Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij u eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met u op om een eventuele afspraak te maken. Dank voor uw begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht