Daantje

Omschrijving

De wereld is zo eng! Help jij mij mijn angst te overwinnen?

Mijn naam is Daantje en ik ben een jonge poezenmeid. Als zwerver liep ik bij een populatie katten rond. Plekken waar veel katten gedumpt worden door mensen zeggen ze hier... Ik heb een lange tijd voor mezelf moeten zorgen en ik vertrouw mensen dan ook niet helemaal meer.

Als je heel rustig en lief bent mag je me zeker op het plankje aaien. Daar lig ik meestal tot iedereen weg is. Dan ga ik samen met de andere kattenvriendjes spelen. Tegenwoordig kom ik ook wel al eens naar beneden als het wel nog druk is in het asiel. Ik begin wel steeds meer te wennen.

Ik zoek een heel rustig baasje met veel geduld. Waar ik rustig mag wennen. Dat is wel heel belangrijk, wat je moet in het begin niet teveel van me willen.

Andere katten zijn zeker geen probleem. Ik heb al bij veel verschillende katten gezeten en heb nog nooit ruzie gemaakt hier. Soms lag ik ook gezellig met ze op een plankje te slapen.
Kleine kinderen zijn voor mij te druk.

Een huisje met een tuin is wel een must, want als ik goed gewend ben wil ik graag weer lekker naar buiten.

Ik hoop vlug een heel lief baasje te vinden.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij u eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met u op om een eventuele afspraak te maken. Dank voor uw begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak. 
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht