Babygirl ( verblijft in gastgezin)

Omschrijving

Gezellig samen zijn...

Mijn naam is Babygirl. Ik ben bijna 10 jaar oud en als zwerver gevonden op straat. Al een jaar zat ik in het asiel te wachten, nu wacht ik in een gastgezin op een thuis.

Ik ben fijn gezelschap. Maar geen knuffelpoes. Aaien over het hoofdje vind ik af en toe wel fijn, maar als ik genoeg heb dan PATS sla ik je eventjes met mijn pootje. Wel zonder nageltjes. Beetjes geeft ik ook zonder de tandjes te gebruiken. Dat is gewoon mijn manier om te zeggen dat het genoeg geweest is. Dat moet je toch wel begrijpen?

Wel ga ik gezellig bij je liggen, miauw ik graag naar je en wacht ik je bij de voordeur op als je terugkomt naar huis. Naar buiten gaan vind ik ook heel erg fijn! Dat is iets wat ik in het gastgezin niet kan jammer genoeg, dus ik zou wel snel een fijn baasje met een tuintje willen hebben.

Spelen vind ik af en toe ook nog heel fijn, maar ik ben geen drukke kat die je in de gordijnen gaan hangen. Dat is allemaal voorbij. Op mijn leeftijd hoeft dat niet meer. Ik geniet nu ook steeds meer van mijn schoonheidsslaapjes.

Ben je dus opzoek naar gezelschap? En heb je geen uren de tijd om met me te knuffelen? Dat is voor mij prima! Gewoon lekker bij je op de bank hangen vind ik al reuze leuk!

Mijn gastgouder snapt niet dat nog niemand mij is komen ophalen, zo zonde... toch?
Enkel omdat ik niet zo'n knuffelpoes ben?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij u eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met u op om een eventuele afspraak te maken. Dank voor uw begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht