Babygirl Grumpie

Omschrijving

Knorrepot is geen knuffeldame, maar wel gezellig gezelschap

We zullen het niet mooier maken dan het is. Ik ben een knorrepot! Ik heet Babygirl Grumpie en ben ongeveer 9 jaar oud.

Ben als zwerver gevonden op straat nadat ik aangereden was. Ik lag in de struiken en voelde me niet goed. Gelukkig had ik niets gebroken en met rust en goede zorg gaat het prima met me!

Aaien vind ik fijn, maar drie keer is meer dan genoeg. Dan loop ik weg of geef ik je een tik! Zo pats! Dan maak ik duidelijk dat ik er geen zin meer in heb.

Liefst lig ik lekker in een mandje op een stoel of lekker in het mandje op een andere verhoging. Dan kan ik ook echt genieten en vind het ook heel leuk om te bekijken wat die mensen dan allemaal doen om me heen.

Gezelschap vind ik fijn, maar ben dus echt geen knuffelkat ook al zie ik er zo schattig uit. Oké, ik ben ontzettend knap en schattig maar mijn lijfje aaien daar zitten grenzen aan.

Ben jij dus opzoek naar gezelschap? Maar heb je geen tijd om me uren te knuffelen en met me te tutten? Dan ben ik de kandidaat voor jou!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij u eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met u op om een eventuele afspraak te maken. Dank voor uw begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht