Babygirl ( verblijft in gastgezin)

Omschrijving

Gezellig samen zijn...

Oké, ik ben dan geen knuffelpoes. Maar wel ontzettend leuk gezelschap. Mijn naar is Babygirl en ik ben soms een beetje grumpie. Ik hou namelijk niet van knuffelen en geaaid worden. Een paar keer is prima, maar een knuffelpoes ben ik niet. Ga je toch door met aaien? Dan PATS! laat ik merken dat er echt geen zin in heb.

Wel ga ik gezellig bij je liggen, miauwe ik graag naar je en wacht ik je bij de voordeur op als je terugkomt naar huis. Naar buiten gaan vind ik ook heel erg fijn!

Spelen vind ik af en toe ook nog heel fijn, maar ik ben geen drukke kat die je in de gordijnen gaan hangen. Dat is allemaal voorbij. Op mijn leeftijd hoeft dat niet meer.

Ben je dus opzoek naar gezelschap? En heb je geen uren de tijd om met me te knuffelen? Dat is voor mij prima! Gewoon lekker bij je op de bank hangen vind ik al reuze leuk!

Ik woon sinds kort in een gastgezin en mijn gastouder vind mij een super leuke kat. Ze snapt niet dat nog niemand mij is komen ophalen, zo zonde... toch?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij u eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met u op om een eventuele afspraak te maken. Dank voor uw begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht