Bengel

Omschrijving

Clowntje zoekt publiek om te vermaken!

Dit is Bengel en hij doet zijn naam eer aan! Bengel is gevonden toen hij nog geen jaar oud was op straat. Het is duidelijk dat de mensen hem gekocht hebben en verder niet veel opvoeding aan hem besteed hebben. Helaas zit hij toch alweer langer als een half jaar in het asiel te wachten op een mandje.

Het is echt een clown die je echt wel kan vermaken. Spelen vind die geweldig en hij kan zelfs apporteren. Dit doet die alleen als die er zin in heeft. Alles wat hij vind neemt hij mee naar binnen naar zijn schatkamer. Het is ook een hele goede muizenvanger!

Hij is nog jong en dus vol energie. Hij zoekt echt een baasje die veel met hem wil spelen en waar die een kattenluikje heeft zodat die buiten zijn energie ook goed kwijt kan. Dan is hij ook een stuk rustiger.

Natuurlijk word hij zijn energie bij ons niet goed kwijt. Hij zit al maanden te wachten op een thuis en veel mensen haken af omdat hij toch erg druk is.

Soms kan Bengel ook ruw spelen, dan gebruikt die zijn nagels en tandjes. Hier zijn we druk bezig mee om dit af te leren en het gaat al heel goed!

Bengel kan niet met andere katten. Het is niet zo dat hij agressief is, maar veel te speels. Hij heeft nooit geleerd om met andere katten te spelen en gaat er veel te ruw mee om.

Zoek jij een actieve en speelse kat? Dan is Bengel zeker een kat voor jou?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht