Bengel

Omschrijving

Clowntje zoekt publiek om te vermaken!

Dit is Bengel en hij doet zijn naam eer aan! Bengel is gevonden toen hij nog geen jaar oud was op straat. Het is duidelijk dat de mensen hem gekocht hebben en verder niet veel opvoeding aan hem besteed hebben.

Het is echt een clown die je echt wel kan vermaken. Spelen vind die geweldig en hij kan zelfs apporteren. Dit doet die alleen als die er zin in heeft. Alles wat hij vind neemt hij mee naar binnen naar zijn schatkamer. Het is ook een hele goede muizenvanger!

Hij is nu ongeveer een jaartje oud. Nog jong en dus vol energie. Hij zoekt echt een baasje die veel met hem wil spelen en waar die een kattenluikje heeft zodat die buiten zijn energie ook goed kwijt kan. Dan is hij ook een stuk rustiger.

Natuurlijk word hij zijn energie bij ons niet goed kwijt. Hij zit al maanden te wachten op een thuis en veel mensen haken af bij zijn toch pittige karakter. Dit is vooral zo omdat de vorige eigenaren hem nooit iets afgeleerd hebben.
Momenteel leert hij bij ons dat handen voor te aaien zijn en hengeltjes voor te spelen, dat gaat nu ook al beter. De nieuwe eigenaar moet dit ook wel echt doorzetten.

Zoek jij een actieve, speelse kerel met karakter?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht