Ginger (diabetes) - langzitter!!!

Omschrijving

Suikerzakje zoekt lief en zorgzaam baasje om gezellig samen te chillen!

Ginger is een ontzettende leuke, vrolijke meid van ongeveer 8,5 jaar oud geschat. Dit dametje is als zwervertje gevonden.

Al snel bleek dat ze suikerziekte heeft en hier kan ze prima mee leven! Ze laat het spuiten goed toe in ruil voor iets lekkers. Dit is iets wat iedereen kan leren.

Ginger zou in haar nieuwe thuis ook graag lekker buiten willen spelen.
Een tuintje is dus wel een must voor haar.

Ze is dol op mensen en zodra je haar roept komt ze aanhollen voor aandacht. Ze blijft dan ook bij je in de buurt. Ginger is erg nieuwsgierig en vindt alles ontzettend leuk om te onderzoeken wat het is. Ze komt ook graag lekker op schoot zitten als je bijvoorbeeld achter (of voor  :)) de computer zit of tv aan het kijken bent.

We hopen voor Ginger snel een lief baasje te vinden die het spuiten niet erg vindt.

Andere katten vindt ze niet zo leuk, maar met kinderen kan ze prima overweg.

Belangrijk voor diabeteskatten: deze katten moeten twee keer per dag worden gespoten met insuline; in de ochtend en in de avond. Ga je dus een dagje weg, op vakantie, of ben je om een andere reden niet thuis, dan moet er dus iemand zijn die de katjes kan spuiten. Dit is zeker niet moeilijk, maar wel belangrijk!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht