Roel

Omschrijving

Lieve Roel zoekt nog een fijne oude dag!

Roel is ontzettende lieve, knuffelige kater van 9 jaar oud. Hij liep al een hele tijd rond op een plein, miauwend en smekend voor aandacht. Niemand kende hem, dus is hij naar het asiel gebracht. Een baasje hebben we niet gezien, dus gaan we opzoek naar een nieuw thuis.

Uit bloedonderzoek is gebleken dat Roel zijn nieren niet meer goed werken. Hij krijgt hier nu speciale voeding en medicatie voor. Maar zijn levensverwachting is hierdoor niet meer zo heel lang. Dit kan nog enkele maanden of enkele jaren goed gaan, maar hij zal niet meer zo oud worden als een gemiddelde kat normaal word.

Desondanks geniet Roel van het leven. Hij eet zijn medicijnen lekker op in iets lekkers en zou graag een thuis willen waar die wel nog buiten kan.

Daarnaast heeft Roel ook spondylose (vergroeiing in de achterpoten). Hiervoor krijgt die ook tabletjes als pijnstilling.

Het is een kruising Siamees en daardoor wel een echte praatkater.
Verder is die ontzettend lief en doet geen vlieg kwaad.
Hij kan ook heel goed met kinderen.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht