Krisly

Omschrijving

Lieve knuffelige en speelse kater zoekt warme mand!

Wat een knapperd en een lieverd! Dat horen we zodra mensen Krisly ontmoet hebben. Helaas hebben we zijn eigen baasje nooit meer gevonden en gaan we opzoek naar een nieuwe baas voor Krisly.

Wij noemen hem voor het gemak Kris. Het is een echte lieve kater van ongeveer 12 jaar oud.

Een flinke kerel die lekker op je schoot komt liggen en met je wil knuffelen. Ook spelen vind die af en toe nog reuzeleuk! Hij rent af en toe nog als een speelse kitten achter een speelgoed muisje aan.

We hebben ontdekt dat Kris veel dronk. Dit komt omdat hij een te snel werkende schildklier heeft. Kris krijgt hiervoor twee keer per dag een tabletje Felimazole. Deze kosten ongeveer € 0,20 per tabletje. Hij eet dit lekker op in wat lekkers. Nu is het drinken ook veel minder, dus het gaat goed met hem. Hij zal dit wel levenslang moeten krijgen.

Kris is ook graag lekker buiten, dus een tuin is wel een must.

Hij deelt niet graag de aandacht, dus een andere kat in huis is iets wat hij niet wilt. Hij heeft wel al kennisgemaakt met andere katten maar gaat deze echt uit de weg. Het is dus zeker geen vechter.

Hij is ook heel lief voor kinderen, geeft ze kopjes langs de benen en wil graag aandacht.

Ben je opzoek naar een lieve knuffelige kater die dol is op mensen? Die af en toe nog lekker speelt? En gewoon ook heel knap is? Kom dan kennismaken!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht