Kitten Zoran

Omschrijving

Lief klein kereltje zoekt heel lief en geduldig baasje met groot hart!

Zoran is samen met zijn zusje Zaza en zijn broer Zazou op straat gevonden. Ze zijn op straat geboren en met een leeftijd van 3 maanden bij ons in het asiel gekomen. Mama was helaas wild en is terug naar huis gegaan waar ze goed verzorgd word en lekker in de vrijheid mag leven.

We wilde toch proberen om de drie kittens nog een kans te geven op socialisatie en dit gaat goed. Ondertussen zijn er al twee verhuisd en is Zoran nog over. Zoran was wel de schuwste van het drietal en heeft wat meer tijd nodig dan zijn broer/zus.

Zoran is helemaal zwart en ondertussen 6 maanden oud. Hij bekijk liefst nog alles van een afstandje, maar af en toe komt die al snoepjes halen. Hij speelt dolgraag met andere katjes en hij moet dan ook geplaatst worden bij een ander kat. Een katje waar hij van kan leren dat mensen helemaal niet spannend zijn.

Of Zoran ooit een knuffelige kat word durven we niet te voorspellen. Maar we weten zeker dat het wel een heel leuk kameraadje zal worden!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht