Flip

Omschrijving

Pittige kerel zoekt baas met ervaring!

Flip is een kater van 2 jaar oud die teruggekomen is na adoptie omdat hij te pittig was voor het gezin waar hij geplaatst is.

Het is een kerel die soms een kort lontje kan hebben als hij zich niet prettig voelt. Dan moet je hem ook met rust laten. Flip zoekt een thuis zonder andere huisdieren of kinderen. Liefst bij één of twee volwassen personen.

Hij is heel aanhankelijk en komt graag op schoot. Spelen vind hij ook heel erg leuk.

We zoeken voor Flip ervaren baasjes die niet bang zijn voor zijn pittige karakter. Hij kan namelijk op momentel wel uithalen en bijten als hij overprikkeld raakt en je dan proberen aan te vallen.

Wil jij dit pittige ventje een thuis geven?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Ben je woonachtig in Duitsland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een kat of kitten uit ons asiel te adopteren. Op onze website bij info en advies vind je hier meer informatie over.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht