Muggie

Omschrijving

Pittige meid zoekt huis met tuin!

Muggie is een poes van 9 jaar oud. Ze is afgestaan omdat ze niet samen kon met nieuwe kittens die in huis waren komen wonen nadat Muggie opeens een tijdje niet thuis was gekomen. Eenmaal weer thuis bleek Muggie absoluut niet met de jonge katten samen te kunnen. Omdat ze ook altijd erg pittig was richting de kinderen des huizes is besloten Muggie naar het asiel te brengen.

Zoals het een echte lapjespoes betaamt, is Muggie een pittig ding. Ze is een dame die duidelijk haar grenzen aangeeft. Ze wil niet altijd geaaid worden, die momenten kiest ze zelf. En als je haar te lang aait kan ze ook wel uithalen met haar nagels.

Het een poes die liefst wel heerlijk aandacht wil... als je tegen haar praat ontspant ze helemaal en dat vind ze geweldig. Maar aanraken vindt ze niet altijd even leuk.

Muggie is graag buiten en zoekt ook een thuis waar ze naar buiten kan. Met een balkon neemt ze geen genoegen. In een tuin kan kan ze dan ook een deel van haar energie kwijt. Buiten is het geen vechtersbaas.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl. Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Ben je woonachtig in Duitsland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een kat of kitten uit ons asiel te adopteren. Op onze website bij info en advies vind je hier meer informatie over.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht