Jerome (binnenkat, diabetes FIV +)

Omschrijving

Suikerzakje zoekt passende baas!

Jerome is een kater van rond de 4-5 jaar oud die gevonden is als zwerver. De eigenaar had zich gemeld en heeft afstand gedaan. Dit omdat hij de zorg voor Jerome niet kon betalen.

Toen Jerome binnenkwam in het asiel had hij een vreselijk slecht gebit. Jerome heeft toen een bloedonderzoek gehad en daaruit kwam naar voren dat hij diabetes heeft en kattenaids. Zijn gebit is ook onder handen genomen en inmiddels goed genezen.

Jerome mag daarom niet meer vrij buiten rondlopen. Een kattenren of een afgezet balkon zou die wel heel fijn vinden.

Het is een kerel die echt een band met je moet opbouwen, dan word hij dolgraag geaaid. Voor vreemde mensen is hij bang.

Jerome moet twee keer per dag insuline gespoten krijgen en speciale diabetesbrokken krijgen. Het spuiten laat hij voor wat lekkers prima toe.

We zoeken een baasje dat zich goed ingelezen heeft over diabetes en kattenaids bij katten. Iemand die zijn leven op Jerome wil aanpassen en hem nog een fijne tijd wil geven.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Graag verzoeken wij je eerst een kennismakingsmail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl. Wij nemen dan snel contact met je op om een eventuele afspraak te maken. Bedankt voor je begrip!
Het is ook mogelijk om meerdere katten in het asiel te bezoeken tijdens een afspraak.
Is er een klik met de kat tijdens de afspraak? Dan mogen de meeste katten direct mee naar hun nieuwe thuis.

Ben je woonachtig in Duitsland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een kat of kitten uit ons asiel te adopteren. Op onze website bij info en advies vind je hier meer informatie over.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht