Kittens Mo en Toon Koppel in gastgezin

Omschrijving

Geboortedatum  06-05-2021

Mo (zwart) en meneer Toon wonen samen met hun broertjes, zusje en mama in een gastgezin. Allemaal hebben ze een eigen karakter.

Zo is  Mo een klein en sociaal ventje dat graag met zijn broertjes en zusje speelt terwijl toon wat terughoudender is. Wel wil Toon overal graag bij zijn. We denken dat hij het meest heeft aan Mo om hem uit zijn schulp te laten kruipen maar het is natuurlijk ook een beetje de aard van het beestje. Voor beide katjes zoeken we dan ook een thuis waar ze rustig kunnen wennen, gewaardeerd worden voor hoe ze zijn en waar het geen drukte van jewelste is. Andere huisdieren kennen ze niet maar als er al een kat aanwezig is, is dat ook geen probleem.

De katjes hebben hun eerste enting en chip geahd en op  29 juli worden ze gecastreerd en krijgen ze de tweede enting. Ze worden dan terugverwacht in ons Dierenbeschermingscentrum in Born.

Let op: deze kittens verblijven niet in het in het asiel zelf maar bij een gastgezin, daar zijn ze op afspraak te bezoeken. 

Stuur een e-mail naar gastgezinnen.limburg@dierenbescherming.nl met meer informatie over je woon- en werksituatie. De mail zal binnen drie werkdagen door de coördinator gastgezinnen worden beantwoord.

Ben je woonachtig in Duitsland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een kat of kitten uit ons asiel te adopteren. Onder het kopje Info en advies/ adoptie asieldier vertellen we je graag waarom dat zo is.

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht