Konijn Pluisje (solo plaatsing!)

Omschrijving

Druk konijn zoekt buitenplek!

Bij hoge uitzondering plaatsen we Pluisje alleen. Na heel veel mislukte koppelpogingen maken we uit zijn gedrag op dat hij een ander konijn niet accepteert. Dit zal mede door zijn gedragsproblemen zijn gekomen door foutieve informatie van de plek waar hij gekocht is.

Pluisje is een zeer druk konijn van 1,5 jaar oud. Hij is heel terriroiaal en accepteert niemand in zijn terrein. Hij wil dan ook niet geaaid of aangeraakt worden.

Hij is afgestaan omdat de eigenaren hem niet konden bieden wat hij nodig had. Bij de eerste eigenaar heeft hij altijd in een klein hokje gewoond waardoor hij gedragsproblemen heeft ontwikkeld. Door gebrek aan ruimte, afleiding en sociaal contact is hij gaan bijten. De konijnen zijn toen doorgegeven en helaas beide ziek geworden. Ze krijgen de konijnen niet behandeld en helaas is het snot hierdoor ook chronisch geworden.

Pluisje is een konijn dat gewoon heerlijk konijn wil zijn. Het is echt wel een clowntje die gekke stunts uithaalt en heel actief is. Graven in zijn zandbak vind hij helemaal geweldig.

Zijn snot is niet besmettelijk en hij hoeft hier ook geen behandeling voor.

We hopen dat iemand een mooie buitenren heeft met veel afleiding voor Pluisje waar hij gelukkig kan worden.

Let op: Het is niet mogelijk om de konijnen te bezoeken zonder afspraak. Een afspraak maak je via limburg@dierenbescherming.nl

Asiel

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht