< Terug naar overzicht

Hondje in Hoensbroek aan boom achtergelaten

Lokaal

17 maart 2021

We vragen je hulp bij het achterhalen van de eigenaar van dit vastgebonden hondje. 

Het teefje van naar schatting acht jaar is maandag 15 maart aangetroffen aan een boom aan de Wingerdweg in Hoensbroek. Ze droeg een tuigje met een flexilijn en was niet gechipt.

Dupke werd in Hoensbroek vastgebonden aan een boom aangetroffenGraag willen we weten wie haar eigenaar is
Het hondje, door ons inmiddels Dupke genaamd, heeft diverse melkkliertumoren, klitten in haar vacht en een erg slecht gebit. Haar gebit en vacht zijn al onder handen genomen door onze dierenarts en hierdoor voelt ze zich in ieder geval alvast een stuk beter. De tumoren zullen nog verwijderd worden.

Dupke heeft medische zorg nodig, onder andere wegens haar gebitOp deze foto zie je tandsteen in combinatie met vuiligheid
Dupke is hartstikke lief en sociaal en lijkt ontzettend blij te zijn dat ze geholpen wordt en dat doen we maar wat graag!
We maken ons zorgen over de mogelijkheid dat haar baas meer dieren heeft die mogelijk ook dringend hulp nodig hebben en hopen daarom tips te ontvangen wie haar eigenaar is. Heb je informatie? Geef deze dan door via telefoonnummer 144.

Dupke lijkt zich, daags na binnenkomst, al een stuk beter te voelenDe klitten uit haar vacht zijn geschoren en haar gebit is onder handen genomen door de dierenarts
Ben jij de eigenaar van Dupke, zijn er meer dieren in je woning en heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons asiel op via limburg@dierenbescherming.nl of bel 088 811 3600.