< Terug naar overzicht

Kerstinzamelingsactie van start!

Lokaal

8 december 2020

Traditiegetrouw starten wij medio december met onze jaarlijkse kerstinzamelingsactie.

Dit jaar ziet de actie er, wegens corona, anders uit dan de voorbije jaren. Ons asiel is namelijk gesloten voor bezoekers. Om veiligheidsredenen laten we ook geen bezoekers binnen als hier geen zeer urgente aanleiding voor is. Daarnaast respecteren we de oproep vanuit de Rijksoverheid om het aantal reisbewegingen zo beperkt mogelijk te houden en vragen we je om niet naar het dierenbeschermingscentrum te reizen. Ben je op eigen initiatief een inzamelingsactie voor ons begonnen of wil je dat gaan doen? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen. 

Gelukkig is er wél een alternatief want ook dit jaar hopen wij onze dieren te verrassen met mooie presentjes maar dan wel op een manier die zo veilig mogelijk is voor ons allen. Onze kerstactie zal daarom dit jaar online plaatsvinden. Wil jij  een kerstgift doen? Geef hier je cadeau* en wij zorgen dat jouw gift terecht komt bij de dieren die Kerst in het asiel doorbrengen. 

*Dit betreft een symbolisch cadeau: ons asiel ontvangt een shoptegoed dat we zelf kunnen besteden.


De voorbije jaren werden we verrast met enorm veel lieve presentjes voor onze dierenMet een kleine aanpassing hopen we ook dit jaar onze dieren blij te kunnen maken