Memphis

Omschrijving


Memphis is een Mechelaar x Rottweiler reu van ongeveer 2 jaar jong. Memphis is een grote hond en daardoor ook behoorlijk sterk.


Wegens gezondheidsklachten van zijn vorige eigenaar zit hij nu bij ons, zijn baas kon hem niet meer houden qua kracht. Memphis is jong en heeft nog niet alles geleerd zoals je graag zou zien. We zoeken dan ook iemand die nog lekker met hem aan de slag wil qua training en opvoeding. Hij reageert goed op een positieve trainingsmethode en houdt van voertjes. Dat biedt dus perspectief!

Memphis kon prima even alleen thuis zijn, is goed zindelijk, is rustig in huis en erg enthousiast naar bezoek. Hij vindt autorijden nog wel erg spannend, dat moet positief opgebouwd worden bij hem. Katten vindt hij ook eng omdat hij een paar keer is aangevallen door enge katten. Tegenover honden schijnt hij nogal macho te zijn. Buiten werd hij alleen aan de lijn uitgelaten.

We zoeken voor Memphis dus iemand die positief met hem wil gaan trainen, liever geen gezin met kleine kinderen/honden/katten, en iemand die sterk in zijn schoenen staat en deze kilo's in de hand kan houden. Heeft u interesse in Memphis? Bel dan met De Wissel via 0582664300, mailtjes en reacties via de website verwijzen we ook door naar het telefoonnummer.


Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht