Panda

Omschrijving

Dit is Panda, onze reuze Jack Russel van 10 jaar, die wegens omstandigheden van zijn baasje nu via ons een nieuw plekje zoekt.

Panda is een grote Jack Russel, momenteel ook nog met een pondje te veel waardoor hij nog groter lijkt. Hij is een lieve, enthousiaste en vrolijke verschijning die verder eigenlijk heel makkelijk en gezellig is. Zijn enige "foutje" is dat er geen voedsel meer veilig is in huis... een foutje waar je als hondenbaasje ook wel weer om kan lachen.

Hij is erg aanhankelijk en ligt graag onder een dekentje te snurken. Panda is een speelse hond die ook met zijn huisgenootje nog erg kon spelen. Hij is een echte vrijkont en kan ook prima met kinderen overweg. Hij is soms wat eigenwijs, en luistert niet echt meer als hij losgelaten wordt.

Panda kan heel goed met andere honden overweg en heeft met katten samengewoond. Hij hing erg aan zijn hondenmaatje thuis en zoekt daarom nu een plekje waar hij weer bij een andere leuke, sociale hond terecht kan.

Panda kan prima even alleen thuis zijn, is zindelijk, kan met kinderen, volwassenen, katten en honden en is verder braaf in huis. Dit leuke hondje zoekt een plekje waar hij gezellig bij een andere hond kan samenwonen.

Heeft u interesse in Panda? Bel dan met De Wissel via 0582664300, mailtjes en reacties via de website verwijzen we ook door naar het telefoonnummer.

Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht