Famke

Omschrijving

Famke is met recht een buitenpoes te noemen. Ze is veel buiten en wil ook zelf veel naar buiten! Muizenvanger eerste klas!

Ze tikt op raam als ze graag naar binnen wil voor een aai, knuffel en eten. Ze zit ook graag op schoot of kruipt lekker naast je. Famke is wel een typisch damespoesje, ze kan kroelen en aandacht vragen (zelfs heerlijk op schoot zitten), maar heel soms kan ze best fel worden en dan zacht bijten, meestal schrikt ze zelf hier ook van en dan is het ook over.

Ze heeft met sommige mensen een grote klik en diegene kan alles bij haar doen en vertoont ze nooit geen fel gedrag. Het is daarom belangrijk om een band met haar op te bouwen en haar de tijd te geven om je te vertrouwen. Daar zal wat tijd overheen gaan en niet een paar dagen.

Ze is het liefst de enige kat in huis. Door haar soms wat felle gedrag is ze niet geschikt voor bij kinderen. Famke is op zoek naar een moai plak butenut! Waar ze lekker veel naar buiten mag en als ze in huis is, ze haar nieuwe baas lekker voor zichzelf heeft!

Als u interesse heeft in een van onze dieren neem dan telefonisch contact op met 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. Emails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer.

Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht