Neela

Omschrijving

Neela is een Perzische poes van bijna 12 jaar oud. Ze is een echt dametje en weet wat ze wel en niet leuk vindt. Ze zoekt een huisje waar ze de prinses op de erwt mag zijn, bij iemand die goed weet wat een Perzische kat inhoudt, vooral qua intensieve vachtverzorging.

Neela is een lieve poes die erg van aandacht houdt. Ze zit graag op schoot en houdt erg van knuffelen. Ze is echt een schatje! In de zomer gaat ze graag naar buiten en in de winter wat minder vaak, ze kan niet als echte binnenkat gehouden worden.

Neela heeft wel wat eisen: ze wil niet met kinderen samenwonen, ze wil niet met andere katten of honden samenwonen en ze houdt niet van drukte. Haar vacht moet goed onderhouden worden, ze ging 1x in de 6 weken naar de kattentrimmer van de Sterkliniek omdat haar baasje het niet goed zelf kon en Neela het niet zo leuk vond.

Kent u het ras, weet u wat dat inhoudt en bent u niet vies van het kammen/borstelen/verzorgen van een dikke vacht bij een pittige dame? Neem dan contact met ons op en kom kennismaken met Neela.

Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht