Nina

Omschrijving

Nina is een volslanke dame van drie jaar die bij ons in de opvang is gekomen omdat ze in huis vrij pittig was. Ze is erg lief, vooral naar de eigenaresse, maar kon naar visite wel wat fel zijn. De laatste tijd zat ze wat meer alleen, waardoor ze ook naar de eigenaresse wat feller kon reageren.

Toen Nina net bij ons binnenkwam moest ze dan ook erg wennen aan de nieuwe mensen en de omgeving. Gelukkig gaat het nu al beter en geniet ze echt van aandacht. Ze ligt dan rollend op de vloer! Haar pittige kant blijft echter aanwezig, als je te lang doorgaat, ergens aait waar zij het niet prettig vindt of ze heeft geen zin om geaait te worden kan ze nog wel eens een tik geven. Gelukkig waarschuwt Nina normaal gesproken wel door te blazen, dus als haar grenzen gerespecteerd worden weet u op een gegeven moment goed wat u aan elkaar heeft.

Kinderen gaat Nina uit zichzelf uit de weg, ze doet ze niets, maar als ze haar lastigvallen (dit kan voor Nina alleen al aaien zijn) zal ze dit niet leuk vinden. We plaatsen haar daarom niet bij kinderen, ook andere dieren zijn om deze reden niet aan Nina besteed. Het best zou het zijn als Nina op een rustig plekje terechtkomt, zonder al te veel gedoe. Nina zoekt bij voorkeur een nieuw baasje waar ze dagelijks lekker haar ommetje buiten kan maken, lekkere brokjes krijgt en af en toe een aaitje.

Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht