Otto

Omschrijving

Met propjes spelende poes zoekt nieuw thuis.

Otto is een rustige poes, die op het begin even de kat uit de boom moet kijken. Maar na een wen periode zal hij je waarschijnlijk echt gaan opzoeken voor aandacht. Ze is een erg aanhankelijke poes, maar niet eentje die uren bij je op schoot zal komen liggen. Wel zal ze lekker naast je komen liggen en daar genieten van welverdiende kroelsessies! Dure speeltjes zal je voor Otto niet hoeven te kopen, simpele propjes zijn voor haar het leukste wat er is!

Bij haar vorige eigenaar ging het niet goed tussen Otto en de aanwezige hond, vandaar dat wij haar niet plaatsen in huishoudens waar een hond aanwezig is. Wel was Otto gewend om naar buiten te kunnen en zal dit in de toekomst dan ook graag weer willen.

Omdat Otto soms wat schuw kan zijn, zal ze in een rustige omgeving zonder andere huisdieren en jonge kinderen beter tot haar recht komen. Met kinderen vanaf een jaar of 12 zal Otto waarschijnlijk wel goed op kunnen schieten.

Kun jij Otto een huis met tuin bieden in een rustige omgeving?

Als u interesse heeft in een van onze dieren neem dan telefonisch contact op met 058-2664300. Dan kunnen we een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek. Emails over dieren verwijzen we ook door naar ons telefoonnummer.

Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht