Hugo

Omschrijving

Hugo is een super vrolijk en nieuwschierig konijntje. Hij heeft een goeie socialisatie gehad en komt gelijk naar je toe als je het deurtje van het hok opent. Hij gaat er echt voor zitten om geaait te worden. Zijn moeder is als zwerver bij ons binnengebracht en bleek vlak daarvoor gedekt te zijn. Vanaf maandag 4 juni mag hij herplaatst worden, dan is hij 8 weken oud.

Bij de geboorte stonden zijn poten helemaal opzij, maar gelukkig is hij goed verzorgd door een dierenartsassiste van de praktijk die onze dieren behandeld. Dankzij haar goede zorgen staan zijn pootjes nu bijna recht, maar in ieder geval zo goed dat hij hier geen fysieke beperkingen meer door heeft.

Voor Hugo zijn we op zoek naar iemand die hem veel aandacht kan geven, het gezelschap van een leuk vrouwtjeskonijn (na zijn castratie) en waar hij niet op een te gladde ondergrond gehuisvest wordt. Ook als hij lekker los in huis mag lopen moet de vloer niet te glad zijn, we zien namelijk dat hij op gladdere vloeren nog iets meer moeite heeft en weg kan glijden.

Bent u nog op zoek naar een heel leuk, tam konijn; kom dan kijken voor Hugo!

Asiel

Dierenopvang De Wissel
Kalverdijkje 76-1
8924 JJ Leeuwarden
Tel.: 058-2664300
E-mail: info@dierenopvangdewissel.nl

Terug naar overzicht