Hondentraining

Trainen met jouw eigen hond kan ontzettend leuk zijn en kan niet alleen problemen oplossen of voorkomen maar ook de band met de hond versterken. Het maakt niet uit of de hond een pup of een senior is, een kleine of grote hond, een ras of een kruising, een herplaatser of een gefokte hond. Hondentraining is voor iedereen!

Hondentraining is er namelijk niet alleen om probleemgedrag op te lossen, maar ook om plezier met je hond te maken. Daarom kun je voor een goede hondentraining terecht bij Dierenopvang de Wissel. We bieden privetrainingen aan waarbij je op een effectieve manier met je hond kunt trainen, want trainen met je hond is gewoon hartstikke leuk!

honden trainen

Trainingsmethode

De training wordt gegeven door trainer Esther Bouter. Esther is al meer dan 15 jaar werkzaam op de hondenafdeling van De Wissel en heeft meerdere diploma's op kynologisch gebied. Al jarenlang traint zij honden in en buiten het asiel. Ze werkt met een diervriendelijke, beloningsgerichte trainingsmethode in het tempo dat bij jou en de hond past.

De training wordt helemaal op maat gemaakt, want elke eigenaar/hond combinatie is uniek. Waar je aan wilt werken bepaal je helemaal zelf. Voorbeelden zijn:
  • puppybegeleiding (advies over socialisatie, zindelijk maken, benchtraining, omgaan met bijtgedrag, aanleren van oefeningen zoals wandelen aan een slappe lijn, zit, af, enz.)
  • gehoorzaamheid
  • ombuigen van probleemgedrag naar gewenst gedrag
  • dierenartstraining
  • funtraining: kunstjes en trucjes aanleren en hersenwerk

Maar ook als je vragen hebt over het gedrag van je hond of wanneer je goed voorbereid wilt zijn als je een nieuwe hond of pup krijgt, kun je bij ons terecht. De training kan aangepast worden aan jouw eigen wensen: je kunt trainen op de locatie in Leeuwarden bij de Wissel, maar ook bij jouw thuis, op straat, in het bos of park of een locatie waar de hond moeite mee heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos.

hondentrainingen

Tarieven

De kosten van de training zijn 25 euro per uur, exclusief eventuele reiskosten en reistijd. We vinden het belangrijk dat honden die uit het asiel komen, extra goed begeleid worden. Daarom kunnen ex-asielhonden met korting bij ons terecht.

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Bel dan met 058-2664300 en vraag naar Esther Bouter. Of mail naar esther@dierenopvangdewissel.nl