Kattenpension

Dierenopvang de Wissel biedt opvang aan asieldieren maar ook pensionopvang voor huisdieren. In dit pension kunnen katten verblijven die tijdelijk een logeeradres nodig hebben omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat of in het ziekenhuis ligt. Helaas hebben we geen hondenpension.

Kat likt zich schoon

Kattenpension

De katten in ons pension verblijven gezamelijk in kattenkamers die ingericht zijn met mandjes, kleedjes, speeltjes, krabbomen en uiteraard water en brokjes. De katten hebben het hele jaar door de gelegenheid om naar het buitenverblijf te kunnen door middel van een kattenluikje. Als het lekker weer is, staat de deur open. Een aantal keer per dag wordt er door een medewerker bij de dieren gecontroleerd en twee keer per dag krijgen de katten te eten.

Wanneer je meerdere katten hebt, zullen we die altijd samen in een kamer plaatsen.

Voer en medicijnen

De katten in ons pension worden gevoerd met Hill"s brokken. Mocht een kat dieetvoer nodig hebben wegens medische klachten dan kun je dit bij het bespreken van de reservering aangeven en meenemen. Hetzelfde geldt uiteraard voor medicatie van een kat. Wanneer het nodig is kan een kat in een hokje verblijven.

Eisen en kosten

Een kat moet bij aankomst vergezeld gaan van dierenpaspoort waar een geldige inenting in staat. Wanneer de kat voor het eerst een inenting heeft gekregen kan deze pas een week na de inenting komen. Ook moet de kat ontwormt en ontvlooit zijn voordat hij naar het pension komt. De kosten zijn €6,50 per nacht. Wanneer je twee of meer katten brengt, krijg je 10% korting over het eindbedrag.

Reserveren

Bespreek de periode dat jouw kat in het pension moet verblijven op tijd. Schoolvakanties kunnen vrij snel gaan, met name de zomervakantie. Je kunt ons bereiken op 058-2664300 tijdens openingstijden.