< Terug naar overzicht

Hulp van Aegon

16 april 2018

Niet alleen honden en katten zijn vaste gasten in De Wissel. Maar ook het personeel van Aegon komt trouw elk jaar langs in de opvang! Niet omdat ze een nieuw plekje zoeken, maar om ons te helpen met klussen. Ook deze keer hebben ze weer veel werk verzet. 

Hulp is altijd welkom bij De Wissel. Zeker voordat de grote zomerdrukte gaat beginnen. Gelukkig is daar elk jaar het personeel van AEGON Leeuwarden weer! Zij komen elk jaar helpen met een aantal klussen waar we zelf niet echt aan toe komen. Ook dit jaar heeft Aegon weer gemotiveerd en gezellig personeel onze kant op gestuurd. Vrijdag de 13e was voor ons zeker geen ongeluksdag, maar juist een geluksdag!

En wat hebben ze veel gedaan! Een hele waslijst (en zeker het vermelden waard): ze hebben de speelweide incl huisje schoongespoten, onkruid verwijderd, boeidelen schoongemaakt, ramen gewassen, zonnepanelen op het dak schoongemaakt, grond geëgaliseerd, aangeharkt en waar nodig toegevoegd, takken verwijderd, vuilcontainers schoongespoten en de buitenstoelen geschrobd. Ze waren duidelijk niet bang om zichzelf vies te maken en de armen uit de mouwen te steken!

Lieve medewerkers van Aegon, we willen jullie weer ontzettend bedanken voor jullie harde werk! We waarderen het enorm. En ook voor de dieren betekent dit wat: schone, opgeruimde en veilige speelweides en een netjes gebouw helpen allemaal mee aan een goede naam van onze opvang!