< Terug naar overzicht

Inspirerende kids!

4 februari 2018

Regelmatig krijgen we giften binnen van mensen die de dieren een warm hart toedragen. Steeds vaker zijn dat nu jonge kinderen die door elkaar geinspireerd zijn! Door zelf spontane inzamelingsacties te houden helpen ze de dieren in De Wissel. Deze maand kregen we al wel 5 bezoekjes!

Regelmatig krijgen we giften binnen van mensen die de dieren een warm hart toedragen. Steeds vaker zijn dat nu jonge kinderen die door elkaar geinspireerd zijn! Door zelf spontane inzamelingsacties te houden helpen ze de dieren in De Wissel. Deze maand kregen we al wel 5 bezoekjes!

Hieronder stellen we alle kinderen even aan u voor. En wie weet inprireren zij dan weer andere kinderen!

Evie:
Afgelopen week was Evie van der Burgh in De Wissel met een mooie donatie van 60 euro. Evie hoopt in 2020 naar het WK Karate te kunnen in Japan. Hiervoor zamelt ze geld in, bijvoorbeeld door de Nijmeegse Vierdaagse te lopen. Het sponsorgeld dat ze zo bij elkaar gelopen heeft is een mooie start voor Japan. Maar ze vond dat ze het hele bedrag eigenlijk niet voor zichzelf kon houden, en ze wilde daarom de helft doneren aan een goed doel. En dat is De Wissel geworden! Een ontzettend lief gebaar natuurlijk om zo de helft van het geld aan ons te doneren. We zijn er dan ook erg blij mee. En we hopen dat Evie in 2020 naar het WK kan! En misschien zelfs een mooie prijs in de wacht sleept. Heel veel succes Evie!

Eline en Sophie:
Vorige week werden we weer aangenaam verrast door 2 enthousiaste jongedames, Eline en Sophie. Door middel van een flessenactie hadden ze wel €79,80 opgehaald en gedoneerd aan De Wissel! Een hele mooie opbrengst natuurlijk! Waar we weer erg blij mee zijn. We willen Eline en Sophie dan ook hartelijk bedanken, namens ons maar zeker ook namens de dieren in De Wissel!

Esmee, Sophie en Mirjam:
Het is de maand van de ondernemende meiden: vandaag weer heel lieve dames op bezoek gehad die een donatie kwamen brengen! Esmée, Sophie en Mirjam kwamen een emmertje met geld brengen. Esmée had de stoute schoenen aangetrokken en geld ingezameld voor die dieren in het asiel. Wel €13,65 is het geworden! Vanmiddag kwamen ze het brengen, ondanks het noodweer. Uiteraard mochten ze even bij de diertjes kijken en kennismaken met de Wissel-bewoners, dan weten ze precies waar het geld straks naar toe gaat! We vinden het prachtig dat zulke jonge meiden het hart al op de goede plaats hebben zitten. Jullie gift komt goed terecht dames! Dank jullie wel!

Boaz:
Dit is Boaz, weer een ondernemende jongeman die de dieren in De Wissel een warm hart toedraagt! Onlangs heeft hij met zijn klas een rondleiding gehad in de opvang. En dat heeft er toe geleid dat Boaz iets extra's wilde doen voor de dieren! Hij heeft in de buurt lege flessen opgehaald en ingeleverd bij de supermarkt. De opbrengst heeft hij vandaag bij De Wissel ingeleverd: €29,25. We zijn er heel blij mee en willen Boaz hartelijk bedanken voor zijn inzet!

Emily:
Emily van 8 jaar werd geïnspireerd door alle inzamelingsacties van de laatste tijd! Ze vond het zo mooi dat kinderen zich inzetten voor de dieren dat ze zelf ook graag iets wilde doen. Haar ouders vonden het ook heel leuk en hebben Emily meegenomen naar de dierenwinkel om allerlei lekkere dingetjes voor de dieren te halen! Ontzettend lief natuurlijk. Vandaag is ze de opbrengst komen brengen. We gaan er voor zorgen dat al het lekkers goed terecht komt en eerlijk verdeeld wordt onder de dieren! Dank je wel Emily!

Kijk op onze Faceboopagina voor meer nieuws en de fotos van de kids:https://www.facebook.com/dierenopvangdewissel/