Er komt weer een spetterende open dag aan!

Ons jaarlijks terugkerende open dag komt er weer aan. Houd je agenda vrij op zaterdag 28 september tussen 12.00 uur en 16.00 uur.
Er komt weer een spetterende open dag aan!

Een kijkje achter de schermen

Op zaterdag 28 september opent SDO Haarlemmermeer weer haar deuren weer voor het publiek tijdens de open dag. Het gehele jaar staat in het teken van onze asieldieren, maar eens per jaar is het mogelijk om een kijkje te nemen achter de deuren van onze dierenopvang. Er is een rondleiding die je kunt volgen en voor de kinderen wordt een leuke quiz georganiseerd om zo meer te weten te komen over ons asiel. Zo ontdekken jullie leuke weetjes over de dieren en natuurlijk kunnen de dieren bezichtigd worden.

Kraampjes van de open dag in 2018

Gezellige markt

Ook dit jaar is er een gezellige markt met verschillende kraampjes waar je informatie kunt krijgen over gezondheid, voeding & verzorging van huisdieren. Bij deze markt zijn er tevens professionals in dieren(welzijn) aanwezig, zoals: Totalfit Dierfysio, Dierenkliniek Lussing, Wellant College Aalsmeer en Het Vogelhospitaal. Ook zijn er natuurlijk kraampjes waar je spullen kunt kopen voor mens en dier en niet te vergeten onze 'hoofdact': een loterij waarbij de prijzen gesponsord zijn door lokale ondernemers met grote prijzen zoals: vrijkaartjes van Linnaeushof, lasergamen bij Silverstone, bowlen voor 6 personen bij Clau Event Center of een gratis vaccinatie bij Dierenkliniek Lussing of kleinere prijzen van JumpXL, IJssalon IJsspret, Chocolaterie Stam, Rituals, Jamin, Gamma en Gall & Gall.

Diensthond Iron tijdens de open dag 2017

Demonstraties

Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens verschillende demonstraties. Zo laten we de asielhonden weer hun vertrouwde voorstelrondje doen op de rode loper om 12.15 uur en om 15.30 uur. Is de politie weer aanwezig om te laten zien wat het werk van een politiehond inhoudt en zijn er 2 demo's over hoe je met je hond kunt werken/trainen. Tot slot geeft Nuyvilaq Working Dogs een demo met zijn honden en is er een demo postitief trainen door onze eigen Jennifer Finkelnberg met een asielhond.

Kortom: een evenement dat je niet mag missen! Ben je er bij?