Kom naar onze herder-dag!

Bent u net zo’n herder-fan als wij? Dan nodigen wij u van harte uit op de herder-dag bij onze locatie in Hoofddorp.

Herders zijn super veelzijdige honden die tot heel veel in staat zijn en niets liever doen dan werken met en voor hun baas. Toch worden ze helaas vaak verkeerd begrepen en daardoor zijn er relatief veel herdershonden in de asielen te vinden. Daarom organiseert Dierenopvang Haarlemmermeer op zaterdag 10 september een speciale herder-dag. Iedereen is op die dag van harte welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Kom naar onze herder-dag!

Wilt u zien wat een herdershond allemaal wil doen voor z’n baas? Er zijn verschillende spectaculaire demonstraties! Niet alleen geweldig om te zien maar ook als inspiratiebron voor (toekomstige) eigenaren. Ook zijn er diverse informatie-stands voor iedereen die graag advies ontvangt van specialisten rondom verzorging, training, sport en verantwoord houderschap van herders (en andere rassen). En er is een stand die kan helpen om uw viervoeter in veilige nieuwe ‘gear’ te steken.

Heel veel herders in nood
Wist u dat er regelmatig herdershonden in het asiel belanden op zoek naar een nieuw huis? Ze worden vaak verkeerd begrepen, terwijl ze diep in hun hart niets liever willen doen dan samen met hun eigenaar lekker aan de slag te gaan. Als landelijke organisatie zorgen wij ervoor dat er deze middag herders uit het hele land aanwezig zijn om kennis mee te maken. We zorgen dat we van alle herdershonden die op dit moment in Dierenbeschermings-asielen verblijven een profiel klaar ligt en een aantal zullen ook persoonlijk naar Hoofddorp af komen reizen om kennis met u te maken.
Wanneer u gedurende de maand september een herder bij ons adopteert, zorgen wij dat u daar een fantastisch starterspakket bij krijgt; een grote zak voer, stoere ‘gear’ en natuurlijk een paar hele mooie speeltjes.