NLDoet doet goed!

Zaterdag 11 maart was het NLDoet bij Dierenopvang Haarlemmermeer. Acht klussers hadden zich aangemeld om te komen helpen en dat hebben ze ook goed gedaan. Twee keer zoveel klussen gedaan als gedacht, met een super resultaat. Met het zonnetje meegenomen zeker een mooi evenement om volgend jaar weer te herhalen. Bedankt klussers!
NLDoet doet goed!

Zaterdag 11 maart was het weer het weekend van NLDoet. Ook de Dierenopvang Haarlemmermeer had zich aangemeld met een mooie klus. De huisjes op de hondenuitlaatvelden waren weer hoognodig aan een beitsbeurt toe. De weersvoorspellingen waren in het begin wat donker maar naarmate het weekend dichter bij kwam des te mooier en zonniger het weer werd.

8 klussers hadden zich opgegeven om ons te helpen. Samen met onze klusvrijwilliger Nico hebben zij zeer hard gewerkt. Natuurlijk was het ook erg gezellig, maar het beitsen ging als een trein. Zo goed zelfs dat om 12:00 uur alle huisjes al gebeitst waren. Aangezien de klussers nog geen zin hadden om naar huis te gaan zijn ze verder gaan beitsen. De picknicktafels en een aantal kattentorens konden gedaan worden en als laatste pakten ze ons “bushokje” aan.

Toen was er nog steeds tijd over: Dus om ook nog iets extra's voor de dieren te doen op deze NLDoet-dag werden er asielhonden uitgelaten en asielkatten extra geknuffeld

Na afloop hebben we nog even na gekletst met een frisdrankje en een chipje en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Ron, Sylvia, Ilse, Robert, Angelique, Tony, Jennifer, Anja en Nico een grote pluim voor jullie. Bedankt!