Marley

Omschrijving

Marley is een hele onzekere dame met een groot hart. Marley is een kruising tussen een Dobermann (vader) en Bull Mastiff/Kaukasische herder (moeder). Ze is dus een flinke dame van pas 2 jaar oud. Marley is aan de ene kant onwijs onzeker en aan de andere kant een onwijze knuffelkont als ze je kent. Marley is kieskeurig in de mensen die ze beter wil leren kennen, dus ze zal niet zomaar met iedereen willen knuffelen.


Het onzekere gedrag uit zij door te gaan grommen en blaffen. Op die manier probeert zij de mensen en situaties die zij spannend vindt op afstand te houden. Daarentegen, op het moment dat ze je kent, kan het knuffelen en aaien niet lang genoeg duren. Op het moment dat je stopt met aaien, zoekt ze je hand weer op om door te knuffelen.


Een andere hobby van haar, naast het knuffelen, is spelen en wandelen. Bij ons rent ze als een klein kind over het veld als je met haar wil spelen. Hierbij vergeet ze even dat 40 kilo weegt en lange poten aan haar lijf heeft, wat hilarisch is om te zien. Ze heeft het spelen en wandelen wel nodig om haar energie kwijt te raken, want hier heeft Marley genoeg van!


Kinderen in huis is een no-go. Kinderen zijn veel te onvoorspelbaar vindt Marley, waardoor zij als reactie kan happen om zichzelf te beschermen. Samen met katten is in haar vorige huis wel goed gegaan, dus dan zou uitgeprobeerd kunnen worden. Marley heeft in haar vorige huis geleerd om eventjes alleen te zijn en zit hierbij in de bench. Dit moet uiteraard wel weer opgebouwd worden.


Wij zoeken voor Marley een baas die stevig in zijn schoenen staat, aangezien zij aan de lijn ongewenst gedrag kan vertonen. Ze valt dan uit naar andere honden en is hier lastig in de corrigeren. We zoeken een ervaren baas die rustig, geduldig en consequent is en Marley een stabiel huis kan bieden.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 023-5626136
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht