Beer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een hond met veel energie die graag samen met zijn baasje actief wil zijn en wil trainen leest u dan vooral verder over deze vrolijke Beer. Beer is een jonge mechelse herder van 10 maanden die van zijn nieuwe baasje graag duidelijke regels en structuur krijgt. Bent u opzoek naar een bankhanger dan is Beer zeker NIET de hond voor u.

 Beer zijn vorige baasje heeft met veel pijn in haar hart afstand van hem moeten doen, omdat zij helaas in haar leven niet kon geven wat Beer nodig had. Doordat Beer zijn energie niet volledig kwijt kon ging dit zich uiten in verschillend gedrag waar een baasje niet blij van wordt zoals: achter katten / fietsers / joggers aan rennen, blaffen in huis naar alles dat hij hoort / ziet (zelfs een vliegje), slopen in huis en aan het einde zelfs uitvallen naar andere honden.

Het nieuwe baasje van Beer moet dan ook consequent zijn, een natuurlijk overwicht hebben op honden en ervaring hebben met trainen. Beer is zeker geen hond voor een beginnend honden bezitter. Het is een hond die graag voor en met zijn baasje wil gaan werken, eigenlijk ieder uur van de dag staat hij wel voor je klaar. Dus wilt u graag met hem trainen of bijvoorbeeld een speurcursus gaan doen dan is Beer je nieuwe buddy. Hij is dan ook op zoek naar een baasje die veel thuis is en deze tijd het liefst aan hem wil besteden. Hij heeft wel geleerd om wat alleen thuis te kunnen zijn, maar zat dan met een kong in een aparte ruimte waar hij niks stuk kon maken. Zijn nieuwe baasje zal dan ook met hem weer moeten gaan oefenen dat als je al je energie kwijt bent dat het dan niet zo erg is om even alleen te zijn.

Verder zoekt Beer het liefst een huisje zonder katten, kinderen en anderen honden, zodat hij alle tijd van het baasje voor zichzelf heeft. Denkt u dat u voldoende tijd heeft voor deze mooie man en wilt u de training voor Beer met beide handen aanpakken neemt u dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar: sdo@dierenbescherming.nl. Als u dan zo vriendelijk zou willen zijn om in de mail uw thuissituatie schets door te geven (ervaring met honden/ras, dieren in huis, werksituatie, gezinssamenstelling etc.) dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 023-5626136
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht