Gio

Omschrijving

Gio is een mooie grote kruising, een Amerikaanse Bulldog reu van 7 jaartjes jong. Door privéomstandigheden kon zijn baasje niet meer voor hem zorgen. Hij is dus nu dus op zoek naar een nieuw leuk onderkomen.

Gio is een eigenwijze, stoere man zoals je van een Amerikaanse Bulldog kunt verwachten. Hij kan in het begin wat wantrouwend zijn naar vreemde mensen, maar als hij je eenmaal kent wil hij het liefst knuffelen en op schoot zitten. Gio vindt het heerlijk om buiten te zijn, waar hij de omgeving lekker kan verkennen en kan laten zien dat hij keurig aan de lijn kan lopen. Hij heeft de basis commando’s goed geleerd, maar hij wil wel eerst zijn nieuwe baasje goed vertrouwen voordat hij deze zo maar opvolgt. Hij vindt niet alle andere honden even leuk en reageert wisselend op andere honden, met teefjes gaat dit over het algemeen beter dan met reuen. Om deze reden is hij dan ook in het asiel gecastreerd, alleen deze hormonen zijn natuurlijk nog niet allemaal uit zijn lichaam. Wij denken dat na zijn castratie en een goede training met zijn toekomstige baas, zijn gedrag kan verbeteren.
 
Als Gio pijn heeft of door vreemde mensen onderzocht moet worden kan hij nog wel eens even onverwachts lelijk uit de hoek komen. Omdat Gio een grote en ook sterke hond is die niet van vreemde mensen en onverwachte dingen houdt, plaatsen wij hem het liefst niet bij kinderen. 

Gio is een lieve hond met een rustig temperament die, als hij je eenmaal heeft leren kennen, je beste vriend kan zijn. Denkt u dat Gio bij u past? Stuur dan een e-mail met uw thuissituatie en waarom u voor Gio bent gevallen naar: sdo@dierenbescherming.nl. Zo kunnen we u uitnodigen om deze mooie man te ontmoeten.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht