Shadow

Omschrijving

Shadow is een enthousiaste en actieve kruising Amerikaanse stafford van 6 jaar en op zoek naar een forever home, door privé omstandigheden kon haar baasje helaas niet meer voor haar zorgen. Dit had echter niets te maken met hoe ze is, want Shadow is altijd vrolijk en heeft energie voor tien.

Het liefst zou Shadow dan ook in een huis terecht komen waar ze deze energie lekker kwijt kan, dit door middel van lekker sporten zoals: hardlopen, aan de fiets rennen en agility training. Je merkt aan dit mooie meisje dat ze dan erg gelukkig wordt. Lekker sporten en aandacht van haar nieuwe baasje,  dat is wat ze het allerliefste zou willen.

Ze heeft bij haar vorige huis de basiscommando’s al redelijk onder de knie gekregen, maar we denken wel dat het voor haar ook leuk is om dit te onderhouden door middel van een cursus of training.

Hier in de kennel worden we altijd vrolijk en enthousiast begroet, haar vrolijkheid werkt daarom ook erg aanstekelijk J .

In het verleden is gebleken dat Shadow met andere honden overweg kan, dit is natuurlijk wel een kwestie van goed kennismaken. En natuurlijk kijken of er überhaupt een klik is tussen de twee honden, wij merken wel dat ze wat dat betreft meer op de reuen valt.

Denkt u dat deze vrolijke meid wellicht uw maatje voor het leven kan zijn?  Stuur dan een e-mail met uw thuissituatie en waarom u voor Shadow bent gevallen naar: sdo@dierenbescherming.nl. Dan kunnen we u uitnodigen om deze mooie vrolijke dame te ontmoeten.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 023-5626136
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht