Kenny

Omschrijving

Kenny, een mooie kruising Stafford Bulldog van 4 jaartjes jong. Hij kwam binnen in het asiel als zwerfhond en is via een uitwisseling met een ander asiel bij ons terecht gekomen. Kenny is dol op mensen, kroelen vindt hij heerlijk, maar hij wil ook heel graag werken met/voor zijn baasje. Kenny's gedrag naar andere honden is erg wisselend. Hij kan uitvallen aan de lijn naar andere honden. Daarom is er besloten dan Kenny buiten altijd een muilkorf om moet, dit om te voorkomen dat het mis gaat.
Hij heeft in het asiel een hoop training gehad, luistert goed naar de commando's en ook tijdens het wandelen kun je erg goed zijn aandacht vragen en vast houden. Hij heeft in het asiel mee gedaan aan het trainingsprogramma van Dutch Cell dogs, wat hij erg leuk vond. Kenny is een hele slimme hond die ontzettend snel leert. Hij moet dus echt voldoende uitdaging hebben, want als je aandacht verslapt wil hij best proberen een loopje met je te nemen. Dan is het net een boefje en gaat hij bijvoorbeeld kijken of hij in je mouw of je broek mag happen. Hij is dus op zoek naar een baasje die consequent is en hem duidelijke regels geeft. Maar ook daarnaast veel met hem gaat ondernemen, zodat hij deze energie kwijt kan. Een baasje die fulltime werkt daar is Kenny dus niet naar op zoek, want dan kan hij zijn energie niet kwijt en ook zijn knuffel behoefte niet. Als Kenny je begroet moet je soms wel uitkijken, hij is dan zo blij om je te zien dat als je voorover bukt om hem te knuffelen je een kopstoot van hem krijgt.  

Bent u opzoek naar een hond om veel mee te ondernemen om daarna thuis te komen en lekker samen te knuffelen dan bent u misschien Kenny’s perfecte match, neemt u dan contact op om te komen kennismaken met hem.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht