Cruesli

Omschrijving

Cruesli is een vrolijke, stuiterende 10 maanden oude pittbull terriër die hier gekomen is omdat hij in een impuls was aangeschaft door zijn baasje. Hij heeft echt ontzettend veel energie zelfs voor zijn leeftijd en is dan ook op zoek naar een baasje die heel veel met hem wil gaan ondernemen.

Tijdens een wandeling met Cruesli zul je altijd verrast worden, hij verzint namelijk iedere keer iets nieuws. Het ene moment bedenkt hij dat het een heel erg leuk spelletje is om in de riem te gaan bijten en trekken, de andere keer bedenkt hij dat jouw been heel erg leuk is om tegen op te springen en te berijden. In de opvang hebben wij hem dan ook laten castreren alleen deze hormonen zijn nog niet helemaal zijn lichaam uit. De nieuwe eigenaar zal ook sterk in zijn schoenen moeten staan en erg consequent moeten zijn. Als je namelijk zijn spelletje met hem mee speelt (omdat het best grappig is in het begin) dan vindt hij het alleen maar leuk en gaat het vaker doen. Ook zal zijn baasje veel geduld met hem moeten hebben. Hij wil namelijk wel veel met en voor je doen, maar daarbij is hij wel heel erg snel afgeleid door alles wat er om hem heen gebeurd. Neem nu een blaadje dat langs waait daar moet je toch meteen naar kijken, maar op hetzelfde moment ziet hij ook in de verte iemand lopen en komt hij ook nog een mooie stok tegen waar moet je nu het eerste aandacht aan geven, want ja je baas is er ook nog ergens bij. In Cruesli zijn hoofd is het namelijk net een flipperkast: links, rechts, voor, achter of was het toch rechts. Maar als hij zijn energie buiten kwijt is wil hij graag bij je op de bank kruipen voor een knuffel sessie en dan komt hij helemaal tot rust.
 
De basis commando’s zal hij nog moeten leren van zijn nieuwe baasje, maar zitten voor een snoepje weet hij al heel erg goed. Cruesli is zo ontzettend druk dat wij hem niet in huis willen plaatsen met jonge kinderen of een andere hond. Dan zal hij namelijk helemaal geen rust vinden. Op straat wil hij alleen maar heel erg graag spelen met andere honden die hem geregeld veel te druk vinden.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht