Bincky

Omschrijving

Deze knappe man heet Bincky en is vanwege het overlijden van zijn vorige baas op zoek naar een nieuw huis. Bincky is met zijn 4 jaar in de bloei van zijn leven. Hoewel Bincky een enorme knuffel is met mensen die hij kent, vind hij onbekende mensen erg spannend. Voor hem is het belangrijk dat vreemde mensen niet te snel te veel van hem willen, anders kan hij lelijk uit de hoek komen. Bincky is overigens wel nieuwsgierig van aard en hij komt dan ook uiteindelijk zelf kennismaken. Omdat Bincky soms wat onvoorspelbaar kan zijn, plaatsen wij hem niet in een gezinssituatie met kinderen.

Bincky is in het asiel gekomen samen met Peggy, en vooral Bincky vond het gezelschap van een andere hond wel erg gezellig. Binkcky zou het dan ook heel erg gezellig vinden als er een andere sociale hond in huis is die aan hem laat zien dat vreemde mensen helemaal niet zo spannend zijn. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat Bincky zijn etensbak graag voor zichzelf houdt en niet kan delen met de andere hond.

Bincky is erg waaks en waarschuwt zijn baas dan ook als er iemand voorbij loopt. In zijn vorige huis heeft hij nog niet veel commando’s geleerd, maar Bincky kan prima nog wat bijleren. Na gewenning kan hij ook best eventjes alleen thuis zijn.

Voor Bincky zoeken we vooral een rustig huis, samen met een sociaal honden vriendje, maar zonder kinderen. Is uw oog gevallen op Bincky en denkt u dat u misschien wel een geschikt huis kan bieden? Stuurt u ons dan een mail via: sdo@dierenbescherming.nl met uw thuissituatie schets (ervaring met honden/ras, dieren in huis, werksituatie, gezinssamenstelling etc.) Wij zullen dan zo snel mogelijk de mailtjes gaan verwerken en kijken welke mensen kunnen komen kennismaking met Bincky.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht