Snowy

Omschrijving

Dit lieve kereltje, genaamd Snowy, is op zoek naar een nieuw thuis. Snowy de shih tzu van 5 jaartjes jong is een ontzettend vriendelijk en blije hond maar heeft ook een onzeker kantje.
Omdat Snowy wat angstig kan zijn in onbekende situaties zoeken wij voor Snowy een rustig huisje met regelmaat, zekerheid en veel knuffels. Iemand die Snowy met respect behandeld maar daarbij wel duidelijk grenzen aangeeft zou ideaal zijn. Deze kleine knuffelbeer kan prima met katten overweg en ook andere rustige honden zijn geen probleem. Het is wel belangrijk dat de andere hond Snowy (vooral in het begin) ook met rust kan laten.
Hij is afgestaan omdat hij bij de vorige eigenaren al meerdere jaren constant in huis plaste op verschillende plekken in het huis. De vorige eigenaren hebben ontzettend hun best gedaan om te achterhalen waardoor het kwam, Snowy heeft dan ook meerdere lichamelijke onderzoeken gehad bij de dierenarts maar hier is niets uitgekomen. Het is waarschijnlijk een combinatie van meerdere factoren geweest in het oude huis. Om dit verder uit te zoeken is Snowy tijdelijk in een pleeggezin geplaatst, hier plast hij niet in huis dus nu mag hij naar zijn definitieve huisje verplaatsen. Hier kan hij (na gewenning) ook wel een paar uurtjes alleen thuis zijn, maar hij is het liefst constant bij zijn baasje.

Denk jij dat je Snowy deze liefde en zekerheid kan bieden? Stuurt u ons dan een mail via: sdo@dierenbescherming.nl met uw thuissituatie schets (ervaring met honden/ras, dieren in huis, werksituatie, gezinssamenstelling etc.) Wij zullen dan zo snel mogelijk de mailtjes gaan verwerken en kijken welke mensen kunnen komen kennismaking met Snowy.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht