Bink

Omschrijving

Bink is een lieve kanjer van 2 jaartjes jong, een kruising Duitse Staander met een Hollandse herder.
Het is een jonge hond die nog graag een heleboel wil leren. Hij heeft al cursussen gedaan en daar heeft hij al een heleboel van geleerd. De basis is er, maar hij heeft nog wel wat begeleiding nodig om op te groeien tot een stabiele volwassen reu. Bink is heel goed te trainen, zeker met wat lekkers, dus bij een eigenaar met ervaring met jachthonden moet dit zeker goed kunnen komen. Voor Bink zoeken we een baas met ervaring, eentje die Bink wil begeleiden in zijn omgang met andere honden. Bink is namelijk heel erg kieskeurig naar wat andere honden betreft, hij kan erg gaan fixeren naar de honden wat uiteindelijk naar een incident zou kunnen leiden. De afgelopen maanden is de oude eigenaar hier al heel erg goed mee op weg met de training van Bink en dit gaat al een stuk beter.

Bink vindt kinderen in huis erg onvoorspelbaar en weet dan niet altijd goed wat hij hier mee aan moet en het is dus ook mogelijk dat hij dan het verkeerde doet. Wij plaatsen Bink dan ook niet in een huis met kinderen, zodat Bink lekker de rust heeft.

Heeft u zin om met uw nieuwe maatje een leuke cursus te gaan doen? Heeft u ervaring met honden die nog wat begeleiding nodig hebben, dan is deze lieve speelse kanjer misschien uw match. Neemt u dan contact met ons op om kennis te komen maken met Bink.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht