Perry

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuw huis voor Perry! Deze lieve Shar-Pei man van 6 jaar oud brengt iedereen in de opvang aan het lachen met zijn grappige karakter. Onbezorgd gaat hij zijn weg en haalt hier en daar een knuffel bij de mensen die hij onderweg tegenkomt. Ook van de drukte in de kennels trekt hij zich weinig aan. Deze relaxte man maakt zich niet snel druk en kan het met de andere honden ook goed vinden.

Helaas heeft onze Per wel wat gezondheidsproblemen die voor een Shar-Pei niet vreemd zijn. Zo krijgt Perry dieetvoer en medicatie om zijn nieren te ondersteunen, moeten zijn ogen dagelijks gezalfd worden en ook zijn oren moeten wekelijks schoongemaakt worden. Daarnaast wordt Perry wekelijks, vanwege huidproblemen, gewassen met een speciale shampoo. Dit alles laat hij hartstikke braaf over zich heen komen, hij vindt al die TLC heerlijk! Het enige wat Perry minder prettig vindt is het schoonmaken van zijn oren en voor de zekerheid gebruiken daarbij we dan een muilkorfje. Als dit alles netjes wordt nageleefd voelt Perry zich weer topfit en vrolijk en kan hij weer doen waar hij het allerbeste in is; namelijk lekker de clown uit hangen!

 

In de opvang heeft Perry laten zien dat hij best graag zijn eigen gang gaat en af en toe is hij Oost-Indisch doof, maar toch is hij wel heel graag bij mensen in de buurt en in zijn nieuwe huis zal het dan ook rustig opgebouwd moeten worden om alleen thuis te zijn. Met veel doorzettingsvermogen en een grote dosis geduld zal Perry ook nog de nodige basiscommando’s bij kunnen leren.

Heeft u een groot hart en vindt u het geen probleem om hem de zorg te bieden die hij nodig heeft om gezond te blijven? Dan komen we graag in contact met u! Stuur ons dan een mailtje op sdo@dierenbescherming.nl met daarin ook informatie over uw thuissituatie en wellicht kunnen we een afspraak maken om kennis te maken.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht