Zoë

Omschrijving

Deze lieve meid heet Zoë en is een Engelse Stafford van bijna 3 jaar oud. Voorheen moest Zoë het huis delen met een aantal andere honden en dit ging helaas niet meer goed en hierdoor is ze bij ons in de opvang terecht gekomen.

Zoë kan worden omschreven als een hele lieve, maar ook wat onzekere meid. Ze houd heel erg van knuffelen, maar vreemde mensen vind zij wel wat spannend en ze kijkt dus graag eerst even de kat uit de boom of je wel goed volk bent. En ben je van het mannelijke geslacht dan kan dit iets langer duren voordat ze los komt. Maar met een beetje geduld en veel liefde ben je binnen de kortste keren haar beste vriend. Zoë is wisselend in haar gedrag naar andere honden, is de andere hond rustig dan wil ze graag even snuffelen en gaat dan daarna graag weer haar eigen gang. Maar is de andere hond te druk weet ze niet zo goed wat ze er mee aan moet en trekt dan eerst haar lip omhoog en daarna kan ze lelijk doen. Alles om er maar voor te zorgen dat die drukke hond zeker niet te dicht bij komt. Dit komt ook voort uit haar onzekerheid en een nieuwe baas die hier ervaring me heeft zou haar hier goed in kunnen begeleiden.

Door haar onzekere karakter plaatsen wij haar liever niet in een huisje met jonge kinderen, dan kan zij zelf ook goed haar rust vinden in huis. Naast de rust in huis vind Zoë het ook erg leuk om af en toe lekker gek te doen en te spelen. Rondjes rennen of achter een tennisbal aan het is ook zeker nog een jonge stafford met genoeg energie. Voor de mensen die bekend zijn met het ras zal dit zeker geen verrassing zijn.

Bent u op zoek naar een maatje voor het leven die genoeg energie heeft en ook lekker wil knuffelen. En heeft u al wat ervaring om haar onzekere gedag positief te kunnen ombuigen. Dan komen wij graag in contact met u! Stuur ons dan een mailtje naar sdo@dierenbescherming.nl met daarin wat meer informatie over uw thuissituatie (woonsituatie, gezinssituatie, etc. ) en wellicht kunnen we een afspraak maken om nader kennis te maken.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht