Lynn,Lotte en Lekho

Omschrijving

Lynn en Lekho, Lotte hebben inmiddels alle 3 een baasje en verblijven niet meer bij ons in de opvang.

Dit zijn onze 3 nieuwe tijdelijke bewoners( 2 teven en1 reu) van ongeveer 7 maandjes oud, ze komen uit een slechte situatie, maar nu zijn deze bordeaux dog toppers dan echt klaar om naar hun nieuwe forever home te vertrekken.

De bordeaux dog is een sterke, rustige en evenwichtige hond.  Hij is aanhankelijk en erg gehecht aan het gezin, maar ook zelfstandig en zelfverzekerd.  Hij heeft vrij veel beweging nodig. De bordeaux dog past bij een eigenaar die natuurlijk overwicht over zijn hond heeft en hem vriendelijk en rustig, maar ook zeer consequent opvoed.

Het zijn pups die alles nog moeten leren, aan de lijn lopen vinden ze bijvoorbeeld nog een beetje spannend. Ze kennen nog geen commando’s, ze zijn nog wat verlegen en moeten nog wennen aan de grote mensen wereld.

Ze zijn op zoek naar baasjes die begrijpen dat ze nog niet veel hebben meegemaakt, en dat alles nieuw en spannend is. Baasjes die bereid zijn hen te begeleiden en hen te helpen opgroeien tot gelukkige gezinsleden. Het leven in een huis is helemaal nieuw voor deze nu nog puppen reuzen, dus ook daar moet aandacht aan besteed worden. Alleen thuis zijn hebben zij nog nooit gedaan: langzaam opbouwen en veel tijd in steken! En het zindelijk worden, ja daar moet ook nog wat tijd in gestoken worden.

Kleine kinderen in huis zijn geen probleem, maar besef wel dat de puppen groot en lomp zijn en dat ze niet gewend zijn om met kinderen te wonen. En we verwachten dat ze met de juiste begeleiding ook heel goed met een kat in huis kunnen wonen.

Er is nog een heleboel te zien en te leren voor deze puppen reuzen , maar zij hebben er zin in.

Als er al een sociale andere hond in huis is, zou dat super zijn, maar zij kunnen ook heel goed als enige hond in huis geplaatst worden.
Wij zijn op zoek naar baasjes met veel tijd, heel veel liefde en ook geduld.

Bent u op zoek naar een leuke pup? Neem dan snel contact met ons op.
Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl. Graag in uw mail informatie over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren etc.) en wat u de pup kunt bieden. Uit alle mailtjes zullen wij een aantal geïnteresseerden uitnodigen om kennis te komen maken met de pups. Voorkeur voor geslacht mag u uiteraard aangeven, wij zullen bij de kennismaking kijken welke pup het best past bij uw situatie. Omdat wij zo snel mogelijk willen overgaan tot het uitnodigen van geïnteresseerden vragen wij u vriendelijk om ook uw telefoonnummer te vermelden in de mail.

Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

Asiel

Dierenopvang Haarlemmermeer
Hoofdweg 565 Westzijde
2131 MT Hoofddorp
Tel.: 088-8113430
E-mail: sdo@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht